Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Σουφλέ Ζυμαρικών Με Μανιτάρια Και Μπέικον!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30 λεπτά



Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. ταλιατέλες
6 φέτες μπέικον
4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
150 γρ. κασέρι σε κυβάκια
150 γρ. τριμμένο ρεγκάτο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
5-6 μανιτάρια (Agaricus Champignon)
1 κ. γλ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά. Στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε σε ένα ταψάκι. Παράλληλα ψιλοκόβουμε το μπέικον, την γαλοπούλα, τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε σε ένα τηγανάκι μαζί με το βούτυρο για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα στο ταψί τα αλλαντικά μας, τα μανιτάρια, τα τριμμένα τυριά, αλατοπίπερο και περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος. Από πάνω πασπαλίζουμε το κασέρι και ψήνουμε για 20-30 λεπτά μέχρι να γκραντιναριστεί. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου