Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τραγανές Φτερούγες Με Μπαχαρικά!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 45-50 λεπτά


Υλικά:
10 φτερούγες
1/4 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
1/4 κ. γλ. κάρυ
1 κ. γλ. μέλι 
1 σφηνάκι μπαλσάμικο
1 κ.σ κέτσαπ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 σφηνάκι χυμό πορτοκαλιού
1 σφηνάκι χυμό λεμονιού
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε μέσα τις φτερούγες. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να μαριναριστούν. 
Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και στρώνουμε τις φτερούγες την μία δίπλα στην άλλη. Περιχύνουμε ότι σάλτσα έχει απομείνει στο μπολ και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45-50 λεπτά μέχρι να γίνουν οι φτερούγες μας τραγανές και να πάρουν ωραίο χρώμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου