Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Παγωτό Φράουλα Με Ζαχαρούχο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 3-4 ώρες


Υλικά για 20 μπάλες:
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ γάλα  (μεγάλο)
1 φυτική σαντιγί μόρφατ
1 φλ. τσαγιού φράουλες
1/2 στικ βανίλια

Για το σερβίρισμα: Χωνάκια παγωτού, σταγόνες σοκολάτας, σιρόπι καραμέλα

Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τις φράουλες μαζί με 2 κ.σ. από το ζαχαρούχο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το γάλα, το ζαχαρούχο, την βανίλια για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τον πολτό φράουλας και στο τέλος την μόρφατ. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 4 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ το κλείνουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει. 

Σημείωση:
Μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα 2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα προαιρετικά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου