Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 3-4 ώρες
Υλικά για 25 σάντουιτς:
50 τετράγωνα μπισκότα
1 πακέτο όρεο
1 ζαχαρούχο γάλα
1 φυτική σαντιγί (τύπου μόρφατ)
1 εβαπορέ γάλα (μεγάλο)
50-100 γρ. σιρόπι από κόκκινο κρασί
Για το σιρόπι: (https://xristinasmageiremata.blogspot.gr/2018/02/blog-post_25.html)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την σαντιγί να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το γάλα. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα σπασμένα τα όρεο και το σιρόπι κρασιού. Ανακατεύουμε ελαφριά 1-2 φορές.
Σε ένα μακρόστενο μπολ στρώνουμε 25 τετράγωνα μπισκότα τα οποία πρέπει να εφαρμόζουν ακριβώς στο μπολάκι. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας και βάζουμε 15 λεπτά στην κατάψυξη.
Βγάζουμε και στρώνουμε και από πάνω τα υπόλοιπα 25 μπισκότα ώστε να σχηματιστεί σάντουιτς και τοποθετούμε ξανά στην κατάψυξη για 3-4 ώρες να παγώσει το παγωτό. Μόλις παγώσει χωρίζουμε σε 25 σάντουιτς.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου