Χρόνος Εκτέλεσης: 20-30 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
250 γρ. φιογκάκια (ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας)
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 μελιτζάνα
1 κολοκύθι
2 τριμμένη ντομάτα
1 κ.σ. πελτέ
2 σφηνάκια ελαιόλαδο
100 γρ. φέτα
50 γρ. κίτρινα τυριά
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα κανέλα
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα λαχανικά μας σε πολύ μικρά καρεδάκια. Τα σοτάρουμε με βαθύ αντικολλητικο τηγάνι με το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και τα δουλεύουμε για 4-5 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, κανέλα, ζάχαρη και νεράκι 2-3 ποτήρια. Μόλις πάρουν 2-3 βράσεις ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας μέσα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Ρίχνουμε μέσα τα τυριά, ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μας. Δοκιμάζουμε αλάτι και πιπέρι και στο τέλος προσθέτουμε την ρίγανη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου