Χρόνος Εκτέλεσης: 10 λεπτά
Υλικά:
4 τρίγωνα μεγάλα κομμάτια καρπούζι
150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη
60 γρ. φέτα σε τρίμματα
1-2 κ.σ. αμύγδαλο ή καρύδι ή κουκουνάρι (προαιρετικά)
Για την σάλτσα μπαλσάμικου:
15 γρ. μουστάρδα
15 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
15 γρ. μέλι
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Για την σάλτσα:
Ρίχνουμε στο μπλέντερ μας, την μουστάρδα, το μέλι, το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Βάζουμε σε μια πιατέλα την σάλτσα μπαλσάμικου και την στρώνουμε με ένα κουτάλι σε όλη την επιφάνεια. Στήνουμε όρθιες τις φέτες καρπουζιού με κενό ενδιάμεσα και εκεί τοποθετούμε προσεκτικά την σαλάτα μας. Στολίζουμε με φέτα, ξηρούς καρπούς, λίγο αλατάκι και δροσίζουμε με λίγη σάλτσα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου