Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά
Υλικά για 1 παντεσπάνι:
220 γρ. ζάχαρη
120 γρ. φαρίνα
30 γρ. κακάο
1 σφηνάκι κονιάκ
4 αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά και στην συνέχεια ρίχνουμε την ζάχαρη ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε την φαρίνα την οποία έχουμε ενώσει με το κακάο και έχουμε κοσκινίσει. Ομογενοποιούμε, ρίχνουμε το κονιάκ και αδειάζουμε σε ένα στρογγυλό ταψάκι 22-24 cm στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και κάτω και στο πλάι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά. Αφήνουμε να παγώσει 15-20 λεπτά και ξεφορμάρουμε. Μόλις κρυώσει εντελώς κόβουμε σε 2-3 λωρίδες ανάλογα με την χρήση που θέλουμε να κάνουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου