Χρόνος Τηγανίσματος: 4 λεπτά/ κάθε ένα
Υλικά για 20 κολοκυθοντοματοκεφτέδες:
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
100 γρ. φαρίνα
250 γρ. ντομάτες σε μικρά καρεδάκια
200 γρ. τριμμένη ντομάτα
200 γρ. κολοκύθι τριμμένο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
100 γρ. φέτα
1/3 κ. γλ. ξερό δυόσμο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1/2 κ. γλ. ρίγανη ξερή
1/2 κ. γλ ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Σπορέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ μαζί με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, την φέτα, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος τα αλεύρια. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας απαλά ώστε να ενσωματωθούν όλα τα υλικά και παίρνουμε κουταλιά κουταλιά και τηγανίζουμε μέσα σε ζεστό σπορέλαιο για 4-5 λεπτά κάθε ένα. Βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για 1-2 λεπτά και στην συνέχεια σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου