Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά για 1 φέτα:
1 φύλλο κρούστας
1 κομμάτι φέτα ολόκληρο (100-120 γρ.)
20 γρ. μέλι θυμαρίσιο
1 κ. γλ. μαυροκούκι (μαυροσούσαμο)
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας, το τυλίγουμε στη μέση και κλείνουμε μέσα την φέτα. Τυλίγουμε κλείνοντας σαν φάκελο ώστε να μην μας φύγει η γέμιση. Αν χρειαστεί αλείφουμε με λίγο νεράκι για να κλείσουμε όλες τις πλευρές καλά. Τηγανίζουμε σε λάδι για 1-2 λεπτά και από τις δύο πλευρές, αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για 1 λεπτό. Κόβουμε πλάγια και σερβίρουμε σε πιατέλα με μέλι και μαυροσούσαμο.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου