Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Φέτα Σε Φύλλο Κρούστας Με Μέλι Και Μαυροκούκι!

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά


Υλικά για 1 φέτα:
1 φύλλο κρούστας
1 κομμάτι φέτα ολόκληρο (100-120 γρ.)
20 γρ. μέλι θυμαρίσιο
1 κ. γλ. μαυροκούκι (μαυροσούσαμο)

Ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας, το τυλίγουμε στη μέση και κλείνουμε μέσα την φέτα. Τυλίγουμε κλείνοντας σαν φάκελο ώστε να μην μας φύγει η γέμιση. Αν χρειαστεί αλείφουμε με λίγο νεράκι για να κλείσουμε όλες τις πλευρές καλά. Τηγανίζουμε σε λάδι για 1-2 λεπτά και από τις δύο πλευρές, αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για 1 λεπτό. Κόβουμε πλάγια και σερβίρουμε σε πιατέλα με μέλι και μαυροσούσαμο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου