Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 3 λεπτά/κάθε πλευρά
Υλικά για 8 πιτάκια
Για την ζύμη:
260 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
160-180 γρ. νερό
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ ζάχαρη
Για την γέμιση: 100 γρ. κουβερτούρα, σιρόπι καραμέλας.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το λάδι και στο τέλος σταδιακά το νερό. Φτιάχνουμε μια ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφήνουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί. Κόβουμε σε 8 ίσα κομμάτια. Αλευρώνουμε τον πάγκο μας και ανοίγουμε ένα-ένα κάθε φύλλο πολύ λεπτά. Βάζουμε στην μέση ένα κομμάτάκι κουβερτούρα, λίγο σιρόπι καραμέλας και κλείνουμε σε τετράγωνο φάκελο. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου