Χρόνος Εκτέλεσης: 15-20 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
300 γρ. παπαρδέλες
4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
100 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
1/2 κ. γλ. αποξηραμένο εστραγκόν
1 κ. γλ. μαργαρίνη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε σε νερό τις παπαρδέλες για 5 λεπτά. Στραγγίζουμε το μισό νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος, την μαργαρίνη, την γαλοπούλα, αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος ρίχνουμε τα τυριά και το εστραγκόν. Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου