Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά για 2 μπουρέκια:
2 φύλλα κρούστας
2 κομμάτια φέτα 50 γρ./καθένα
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
2 φέτες κασέρι
λίγο ελαιόλαδο
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γλ. μαυροκούκι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο πάνω στον πάγκο μας, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο
και τοποθετούμε στη μέση την φέτα, την γαλοπούλα, το κασέρι και τυλίγουμε
κλείνοντας σε ρολό βάζοντας τα άκρα μέσα, σαν μικρό φακελάκι. Αλείφουμε με
ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με μαυροκούκι. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και με το
δεύτερο φύλλο και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Σερβίρουμε
ρίχνοντας από πάνω μέλι.
Σημείωση:
Μπορούμε αν θέλουμε αντί να ψήσουμε το μπουρέκι μας να το τηγανίσουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου