Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ποικιλία Κρεατικών Με Πορτοκάλι Και Μέλι!

Χρόνος Εκτέλεσης: 30 λεπτά


Υλικά για 10 μερίδες:
1 κιλό χοιρινές μπριζόλες λαιμού
2 κιλά κοτόπουλο σε παιδάκια
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 κ. γλ. μουστάρδα
1/2 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
1 ποτήρι του κρασιού κονιάκ
Χυμό από 1 λεμόνι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
2 κ.σ μέλι 
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος μαζί με το ελαιόλαδο σοτάρουμε πολύ καλά τις μπριζόλες τις οποίες έχουμε κόψει στη μέση. Μετά από 4 λεπτά προσθέτουμε μέσα τα παϊδάκια κοτόπουλου, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε για άλλα 4-5 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με κονιάκ, Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε μουστάρδα, πάπρικα, μέλι, χυμό πορτοκάλι και λεμόνι. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και να μαλακώσουν τα κρέατα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου