Χρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
2 παχιές φέτες τσουρέκι
2 φέτες γαλοπούλα φουαντρέ
1 φλ. τσαγιού γκούντα τριμμένη
2 σφηνάκια γάλα
1 κ.σ. βούτυρο
3 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο σε ένα βαθύ μπολ. Βουτάμε μέσα το τσουρέκι και σε ένα αντικολλητικλο τηγάνι που έχουμε ζεστάνει το βούτυρο ψήνουμε το τσουρέκι 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε. Τοποθετούμε σε κάθε τσουρέκι μία φέτα γαλοπούλα τυλιγμένη σε ρολάκι και πασπαλίζουμε με τυρί.
Σημείωση:
Συνταγή για τσουρέκια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://xristinasmageiremata.blogspot.com/2015/04/blog-post_4.html
Σημείωση:
Συνταγή για τσουρέκια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://xristinasmageiremata.blogspot.com/2015/04/blog-post_4.html
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου