Χρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά
Υλικά:
6 γαρίδες μεγάλες
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
2-3 φύλλα μαϊντανό
1/3 πράσινη πιπεριά
1 σφηνάκι κονιάκ
5-6 ντοματίνια
200 γρ. φέτα σκληρή
50 γρ. κασέρι
1/3 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις γαρίδες, αν θέλουμε τις καθαρίζουμε και κρατάμε μόνο το κεφάλι και την ουρά ή τις χρησιμοποιούμε ολόκληρες.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι μαζί με το κρεμμύδι. Βάζουμε τις γαρίδες, την πιπεριά ψιλοκομμένη, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, σοτάρουμε από την μία πλευρά και γυρίζουμε για 2 λεπτά και από την άλλη. Σβήνουμε με κονιάκ, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τον πελτέ. Προσθέτουμε 1/3 ποτήρι νερό και βράζουμε για 4 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα την φέτα και το κασέρι σε κομμάτια, το μαϊντανό και δένουμε για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου