Χρόνος Εκτέλεσης: 30-40 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
1 κιλό πατάτες baby καθαρισμένες
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 κ. γλ. μαργαρίνη
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 1 λεμόνι
1 σφηνάκι κονιάκ
1/2 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
1 κ. γλ. θυμάρι
1 κ. γλ. μέλι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Στραγγίζουμε και ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, σβήνουμε με κονιάκ, προσθέτουμε τους χυμούς, το μέλι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, θυμάρι και βράζουμε 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Συνοδεύει ψητά κρέατα και εορταστικά μενού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου