Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά
Υλικά:
2 φύλλα κρούστας
60 γρ. κασέρι (1 χοντρή φέτα)
40 γρ. κεφαλογραβιέρα
2 κ. γλ. μαρμελάδα φράουλα
λίγο ελαιόλαδο
1 αυγό & γάλα (χτυπημένα)
πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνουμε τα πρώτο φύλλο στον πάγκο μας, αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και από πάνω βάζουμε και το δεύτερο φύλλο. Τοποθετούμε στη μέση τα τυριά, αλείφουμε ξανά με λίγο ελαιόλαδο στις άκρες και τυλίγουμε βάζοντας τα άκρα μέσα και δημιουργώντας ένας φάκελο. Αλείφουμε αυγό με γάλα, βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί, σε ταψί και ψήνουμε για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Αν χρειαστεί γυρίζουμε 10 λεπτά και από την άλλη μεριά. Σερβίρουμε σε πιάτο με μαρμελάδα φράουλα, από πάνω και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου