Xρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά:
2 ώριμα αβοκάντο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
ξύσμα από 1 λάιμ και χυμό
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο, βγάζοντας τα κουκούτσια και με ένα κουτάλι το εσωτερικό τους. Κρατάμε την εξωτερική φλούδα στην άκρη. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το αβοκάντο μαζί με το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λεμόνι, λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να έχουμε μια λεία σάλτσα. Συνοδεύουμε με πατατάκια, τορτίγες, κριθαροκούλουρα, νάτσος και κράκερς.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου