Χρόνος Εκτέλεσης: 15 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
200 γρ. σπανάκι
5 αυγά
3-4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
3-4 φύλλα άνηθο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το σπανάκι, τον άνηθο και το κρεμμυδάκι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το σπανάκι με το ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο και τα ρίχνουμε μέσα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι πάνω από τα λαχανικά. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλατοπίπερο αν χρειάζεται και ψήνουμε για 2-3 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου