Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Σαλάτα Του Αγρού!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά


Υλικά:
2 καρότα τουρσί
4 αγγουράκια τουρσί
250 γρ. μαγιονέζα
λίγο ξύδι ή λεμόνι
αλάτι

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το αποστειρωμένο βαζάκι με το τουρσί, ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια και τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με την μαγιονέζα, αλάτι και λίες σταγόνες λεμόνι ή ξύδι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Διατηρείται στο ψυγείο.

Σημείωση:
Μπορούμε να φτιάξουμε τουρσί σπιτικό. Βράζουμε για 5 λεπτά τα λαχανικά μας και τα βάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο με 1/2 φλιτζάνι ξύδι, λίγο αλάτι και το ζουμί που βράσαμε. Σφραγίζουμε το βάζο και αποθηκεύουμε για 2 μέρες τουλάχιστον. Όσο περισσότερο τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουμε. Στην συνέχεια κάνουμε την παραπάνω διαδικασία.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου