Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 3-4 ώρες
Υλικά για 10-12 μερίδες:
10-12 τετράγωνα μπισκότα
1 ζαχαρούχο γάλα
1 φυτική σαντιγί (τύπου μόρφατ)
1 εβαπορέ γάλα (μεγάλο)
3 κ.σ. μερέντα ή κουβερτούρα λιωμένη
120 γρ. γλυκό κουταλιού κεράσι
3 κ.σ. μερέντα ή κουβερτούρα λιωμένη
120 γρ. γλυκό κουταλιού κεράσι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την σαντιγί να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το γάλα. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 4-5 λεπτά. Χωρίζουμε το μείγμα στα 2 και στο ένα προσθέτουμε την μερέντα. Ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι και ρίχνουμε σταδιακά λίγο από το λευκό μείγμα , λίγο από το σοκολατένιο εναλλάξ. Μπήγουμε μέσα τα μπισκότα, τυλίγουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να παγώσει.
Κόβουμε σε μερίδες και από πάνω ρίχνουμε μία κουταλιά γλυκό κεράσι.
Παίρνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι και ρίχνουμε σταδιακά λίγο από το λευκό μείγμα , λίγο από το σοκολατένιο εναλλάξ. Μπήγουμε μέσα τα μπισκότα, τυλίγουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να παγώσει.
Κόβουμε σε μερίδες και από πάνω ρίχνουμε μία κουταλιά γλυκό κεράσι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου