Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Κολοκυθάκια Τηγανιτά Με Σάλτσα Γιαουρτιού!

Χρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά


Υλικά:
3 μεγάλα κολοκύθια
1 κούπα αλεύρι
1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
αλάτι
πιπέρι

Για την σάλτσα: 
250 γρ. γιαούρτι πλήρες, 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 1 πρέζα ξερό δυόσμο. 

Θα χρειαστούμε ηλιέλαιο για το τηγάνι.

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Τοποθετούμε στο ψυγείο για να είναι δροσερή.
Πλένουμε και καθαρίζουμε λίγο τα κολοκύθια. Τα κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες και στην συνέχεια σε μπαστουνάκια. Αλατοπιπερώνουμε και πανάρουμε στο αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει και την πάπρικα. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και στην συνέχεια σερβίρουμε σε πιατέλα με την σάλτσα γιαουρτιού. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου