Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Παπαρδέλες Α Λα Κρεμ Με Καπνιστό Μπέικον!

Χρόνος Εκτέλεσης: 20-25 λεπτά


Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. παπαρδέλες
10 φέτες καπνιστό μπέικον
1 κ.σ. μαργαρίνη
1 κ. γλ. εστραγκόν (προαιρετικά)
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 σφηνάκι κονιάκ
1/4 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα

Μυζήθρα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Μισοβράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε την μαργαρίνη, το μπέικον, την πάπρικα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.


Σβήνουμε με το κονιακ, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και 1-2 κουταλιές από το νερό που τις βράζαμε. Προσθέτουμε και το εστραγκόν και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε με τριμμένη μυζήθρα. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου