Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Χοιρινό Cordon Bleu Με Λιωμένο Τσένταρ!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 40-50 λεπτά


Υλικά για 4 μερίδες:
4 χοιρινά φιλέτα λαιμού
4 φέτες τυρί ένταμ
4 φέτες τσένταρ 
4 φέτες ζαμπόν
1 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
αλάτι
πιπέρι

Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε:
3 αυγά
2-3 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
2 φλ. τσαγιού αλεύρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνι

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φιλέτα μας στην μέση προσεκτικά, χωρίς να τα χωρίσουμε σε δυο κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε πάπρικα. Γεμίζουμε κάθε φιλέτο με μία φέτα ζαμπόν και ένταμ. Περνάμε τα φιλέτα μας πρώτα από το αλεύρι στην συνέχεια βουτάμε μετά στα χτυπημένα αυγά και τέλος πανάρουμε στην φρυγανιά. Περνάμε τα φιλέτα από το τηγάνι για 4-5 λεπτά σε καυτό ηλιέλαιο και μετά τα βάζουμε στο φούρνοι σε αντικολλητικό ταψί και συνεχίζουμε το ψήσιμο τους μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Πριν κλείσουμε το φούρνο τοποθετούμε τις 4 φέτες ενταμ πάνω από κάθε κομμάτι και αφήνουμε να λιώσει για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου