Χρόνος Εκτέλεσης: 70 λεπτά
Υλικά για 12-15 μερίδες:
200 γρ. μαργαρίνη
500 γρ. φαρίνα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (397 γρ.)
1/2 ξύσμα πορτοκαλιού
1 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκάλι
150 γρ. καρύδα τριμμένη
2 βανίλιες
5 αυγά
Για το σερβίρισμα:
Παγωτό και σιρόπι της αρεσκείας
μας.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη
μαργαρίνη και την χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο
συνεχίζοντας το ανακάτεμα και ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε τις βανίλιες, το ξύσμα
πορτοκαλιού, το χυμό και στο τέλος το αλεύρι. Μόλις ενωθούν τα υλικά μας
προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε
ένα ταψί 30x25 και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 60-70 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το γλυκό μας, κόβουμε
σε μερίδες και σερβίρουμε με μια παγωτό
και σιρόπι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου