Χρόνος Εκτέλεση: 25-30 λεπτά
Υλικά για 5-6 μερίδες:
1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
4-5 λευκά μανιτάρια
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1/2 κ. γλ. ξερό εστραγκόν
2 πρέζες σκόρδο σε σκόνη
2 κ.σ. μαργαρίνη
4 φέτες μπέικον
2 σφηνάκια κονιάκ
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλετάκια μας σε μπουκίτσες και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το βούτυρο. Παράλληλα κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια και το μπέικον και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μας για 3-4 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με κονιάκ και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε σκόρδο σε σκόνη και κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά, προσθέτουμε το εστραγκόν, δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το βράσιμο για 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου