Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά
Υλικά για 20 κομμάτια:
1 φύλλο σφολιάτα
300 γρ. μαρμελάδα φράουλ
Μείγμα ζάχαρης-κανέλας:
50 γρ. καστανή ζάχαρη
1/3 κ.γλ. κανέλα
1 πρέζα γαρίφαλο
Για το σερβίρισμα:
100 γρ. τριμμένο φυστίκι Αιγίνης
1ο0 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο μας και αλείφουμε την μαρμελάδα. Πασπαλίζουμε με το μισό μείγμα ζάχαρης-κανέλας σε όλη την επιφάνεια και τυλίγουμε σε ρολάκι. Κόβουμε ίσα κομμάτια, ενός δαχτύλου περίπου και αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη-κανέλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να γίνουν τραγανά. Σερβίρουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω την πραλίνα σε γραμμές και πασπαλίζουμε με τριμμένο φυστίκι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου