Χρόνος Προετοιμασίας: 20-30 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-4 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
500 γρ. μπακαλιάρο (φιλετάκια)
3 αυγά χτυπημένα
αλάτι & πιπέρι
2 κ. γλ. πάπρικα
1/3 φλ. τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε, στραγγίζουμε καλά τα φιλέτα μας και τα κόβουμε σε μπουκίτσες ή λωρίδες. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και ρίχνουμε πάπρικα. Πανάρουμε στο αλεύρι, έπειτα βουτάμε στο αυγό και μετά στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να χρυσαφίσουν. Αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Συνοδεύεται με ρύζι, πατάτε τηγανιτές, πουρέ και σάλτσα γιαουρτιού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου