Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Τραγανές Κοτομπουκιές Με Σάλτσα Μουστάρδας!


Χρόνος Προετοιμασίας: 20-30 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-4 λεπτά

Υλικά για 4 μερίδες:
2 στήθη κοτόπουλου (φιλέτα)
3 αυγά χτυπημένα
αλάτι & πιπέρι
2 κ. γλ. πάπρικα
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Λάδι για το τηγάνισμα

Για την σάλτσα:
100 γρ. μουστάρδα
50 γρ. μαγιονέζα
1 κ.γλ. μέλι
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μακρόστενες μπουκίτσες. Αλατιπιπερώνουμε και ρίχνουμε πάπρικα. Πανάρουμε στο αλεύρι, έπειτα βουτάμε στο αυγό και μετά στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να χρυσαφίσουν. Αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί να φύγουν τα πολλά λάδια.


Σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το μέλι, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τις κοτομπουκιές με την σάλτσα μουστάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου