Χρόνος Εκτέλεσης: 15-20 λεπτά
Υλικά για 12 μεγάλα μπισκότα:
250 γρ. μαύρη κουβερτούρα
150 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Ξύσμα από 1/3 πορτοκαλιού
Ξύσμα από 1/3 πορτοκαλιού
180 γρ. ζάχαρη
50 γρ. μαργαρίνη
50 γρ. φαρίνα
2 βανίλιες
2 αυγά
Αλάτι
Θα χρειαστούμε για το στόλισμα:
100 γρ. πολύχρωμη & μαύρη τρούφα
Θα χρειαστούμε για το στόλισμα:
100 γρ. πολύχρωμη & μαύρη τρούφα
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν-μαρί. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, τις βανίλιες και την μαργαρίνη την οποία έχουμε λιώσει. Προσθέτουμε μέσα την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Ρίχνουμε την φαρίνα και μια πρέζα αλάτι.
Σε ταψάκι με λαδόκολλα αδειάζουμε ισόποσα σε 12 μπισκότα. Θα χρειαστούν 2 ταψιά γιατί τα μπισκότα μας είναι μεγάλα. Πασπαλίζουμε με τρούφα.Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 12-14 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να σταθούν.
Σημείωση:
Μπορούμε να βγάλουμε τα διπλάσια μπισκότα κάνοντας τα πιο μικρά. Προσοχή όμως γιατί θα χρειαστούν 3-4 λεπτά λιγότερο ψήσιμο για να είναι μαλακά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου