Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Χοιρινή Τηγανιά Με Θυμάρι!

Χρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά



Υλικά για 4-5 μερίδες:
1 κιλό χοιρινός λαιμός σε μπουκίτσες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 πρέζα γλυκιά πάπρικα
1 σφηνάκι λευκό κρασί
1/2 κ.γλ. θυμάρι ξερό
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ. γλ. φυτίνη
1 κ.σ. μέλι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το βούτυρο το κρέας μας για 4-5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδοκοκκινίζει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα, λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει και να δέσει. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου