Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ανάμεικτη Σαλάτα Με Φιλέτο Κοτόπουλο, Βινεγκρέτ Μελιού & Τραγανή Τορτίγια!

 Χρόνος Εκτέλεσης: 20-30 λεπτά


Υλικά για 4 μερίδες:
250 γρ. ανάμεικτη σαλάτα εποχής
200 γρ. κοτόπουλο φιλετάκια
1 μεγάλη τορτίγια ελαφρώς ψημένη
2-3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
30 γρ. σάλτσα μπαλσάμικου
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ. γλ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλετάκια, την μουστάρδα, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλήτικό τηγάνι για 10 λεπτά. 
Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε  μπαλσάμικο, ελαιόλαδο, μουστάρδα, μέλι, αλάτι πιπέρι και χτυπάμε να φτιάξουμε μια πηχτή σάλτσα.


Ρίχνουμε την σαλάτα μας σε ένα μπολ και περιχύνουμε με την σάλτσα κρατώντας 2 κουταλιές. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ένα βαθύ πιάτο. 
Κόβουμε την τορτίγια σε τρίγωνα και τα τοποθετούμε γύρω γύρω από την σαλάτα μας. Προσθέτουμε από πάνω τα φιλετάκια κοτόπουλου και την υπόλοιπη σως ή λίγες σταγόνες ελαιόλαδο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου