Χρονος Προετοιμασίας: 10-15 λεπτά
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
100 γρ. φαρινα
100 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. μαργαρινη
500 γρ. γάλα
200 γρ. γιαούρτι
400 γρ. φέτα
200 γρ. κίτρινα τυριά
4 αυγά
Δυόσμος ξερός
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ενα μπολ ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, το γιαούρτι τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λιγο αλάτι, πιπέρι, αλέυρι, το γάλα κ την φαρίνα. Μολις φτιάξουμε εναν πηχτό χυλό ρίχνουμε μέσα 300 γραμμάρια φέτα και τα κίτρινα τυριά και ομογενοποιούμε.
Αδειαζουμε τον χυλό σε ένα ταψι με λαδόκολλα ή σε ενα ταψί στο οποίο έχουμε αλείψει λάδι. Ρίχνουμε την υποόλοιπη φετα σε μικρα κομματάκια σπασμένα με το χέρι μας, ραντίζουμε με λίγο ελαιολαδο κ ριχνουμε λίγο δυόσμο απι πάνω. Ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτά.
100 γρ. φαρινα
100 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. μαργαρινη
500 γρ. γάλα
200 γρ. γιαούρτι
400 γρ. φέτα
200 γρ. κίτρινα τυριά
4 αυγά
Δυόσμος ξερός
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ενα μπολ ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, το γιαούρτι τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λιγο αλάτι, πιπέρι, αλέυρι, το γάλα κ την φαρίνα. Μολις φτιάξουμε εναν πηχτό χυλό ρίχνουμε μέσα 300 γραμμάρια φέτα και τα κίτρινα τυριά και ομογενοποιούμε.
Αδειαζουμε τον χυλό σε ένα ταψι με λαδόκολλα ή σε ενα ταψί στο οποίο έχουμε αλείψει λάδι. Ρίχνουμε την υποόλοιπη φετα σε μικρα κομματάκια σπασμένα με το χέρι μας, ραντίζουμε με λίγο ελαιολαδο κ ριχνουμε λίγο δυόσμο απι πάνω. Ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου